Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

    Υπερβαίνων 10 έτη με την άφθονη εμπειρία κάτω από τον τομέα υλικού, η κάλυψη προϊόντων μας άνω των 20 ειδών που γίνονται/από το μέταλλο και του αμέταλλου υλικά, διαθέσιμα για τις ζητούμενα προδιαγραφές, τα υλικά και τα χρώματά σας οι πελάτες μας στις διαφορετικές χώρες ή τις περιοχές, και έχουμε ικανοποιήσει τις διάφορες απαιτήσεις και τις ανάγκες όγκου τους μέσω πάνω από 100 μηνιαίας τόνων ικανότητας κατασκευής με την καλή ποιότητα και αποδοτική εργασία. Οι αγορές εξαγωγών αγκαλιάζουν τις μεσαίες και απαιτήσεις υψηλών σημείων.

 

    Είμαστε αρκετά ευπρόσδεκτες προσαρμοσμένες διαταγές που περιλαμβάνουν τις διαφορετικές βίδες, καρύδια, πλυντήρια, καρφίτσες, μπουλόνια, μέρη σφράγισης, επεξεργαστήκαμε τα μέρη (γνωστά στη μηχανή όπως τα γυρίζοντας μέρη, CNC τα μέρη ή μέρη τόρνου), καρφιά, τα εργαλεία συνδέσμων και η πλαστική έγχυση φορμάρισαν τα μέρη κ.λπ., και είναι σε θέση επίσης να σας βοηθήσουν για να αναπτύξουν τα νέα προϊόντα βασισμένα στις δεδομένες απαιτήσεις σας στα ανταγωνιστικά αποσπάσματα και την καλή υπηρεσία.

 

   Η συνεπής ανάπτυξή σας είναι η καλύτερη επιτυχία μας, παρακαλώ μας στείλετε την έρευνά σας σε όποτε η ανάγκη σας είναι. Καλωσορίστε εσείς καλεί, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μας στέλνει με φαξ ανά πάσα στιγμή.

 


  • Υπηρεσία προσαρμογής

Δεδομένου ότι διάφορες ανάγκες, είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε την υπηρεσία προσαρμογής σε σας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της αγοράς σας, καλείστε μόνο να μας πείτε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις προγραμμάτων σας, το τμήμα και οι εξειδικευμένοι εργάτες Ε&Α μας θα τελειώσουν τα κατάλληλα δείγματα με ο πιό σύντομα την ταχύτητα για την έγκρισή σας. εκτός αυτού, οι συσκευασίες μπορούν να είναι σχέδιο ανά απαιτήσεις σας .OEM και ο ODM είναι επίσης ευπρόσδεκτος.

 

  • Φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα

Η ανάπτυξη των energy-efficient προϊόντων είναι πάντα μια ύψιστη προτεραιότητα για την επιλογή μας, όλα τα προϊόντα είναι αμόλυβδο και ελεύθερο χρώμιο 6+ Κεφαλαιοποιήστε στη ζήτηση για τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα στην αγορά σας και σας βοηθήστε να πάρετε περισσότερη ισχυρή ολοκλήρωση,

 

  • Η μιας στάσης πηγή σας για το υλικό

Περισσότερα από 20 είδη μερών υλικού με τα πρότυπα κάτω από το ISO, JIS, το DIN, το Ansi και το ΜΒ, και χιλιάδες μεταβλητά μέρη μετάλλων και μέρη αμέταλλων, ακριβώς όπως το χάλυβα άνθρακα, το ανοξείδωτο, το χάλυβα κραμάτων, τον ορείχαλκο και πλαστικό κ.λπ. Θα βρείτε μια ευρεία επιλογή των διαφορετικών μερών υλικού, ήμαστε κατάλληλοι τους προμηθευτές καλύπτοντας την πρώτη ύλη και τη βοηθητική διαδικασία για να μας εξασφαλίσουμε για να τελειώσουμε τα αγαθά μέσα στο δεδομένο χρόνο σε απαραίτητο ποιοτικό επίπεδο. Η μιας στάσης υπηρεσία μας θα σας βοηθήσει για να κερδίσει πολλούς ενέργεια και χρόνο.

 

  • Πλήρης επιθεώρηση για την ποιότητα 100%

Ακόμη και η τεχνολογία είναι αρκετά αναπτυγμένη τώρα, αλλά υπάρχουν λίγο πολύ ατέλειες δεδομένου ότι οι διάφοροι παράγοντες, εντούτοις, δεν ανησυχούν, είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε αυτός για σας, οι αυτόματες ταξινομώντας μηχανές μας θα ταξινομήσουν όλα τα τελειωμένα αγαθά για να εξασφαλίσουν 100% κατάλληλο.

 

  • Διαδικασία υψηλής ακρίβειας

Παίρνουμε τις προηγμένες μηχανές που επεξεργάζονται την ανοχή μπορούν να είναι μέχρι 0,002 χιλ. για τις αυτοματοποιημένες μηχανές αριθμητικού ελέγχου (CNC) και 0,02 για τις κρύες μηχανές σφυρηλατημένων κομματιών και τις μηχανές σφράγισης. και μηχανές μεγάλων ατσάλινων σκελετών που μπορούν να είναι μέχρι 2400 επαναστάσεις ανά λεπτό ενώ υψηλές απαιτήσεις ακρίβειας συντηρήσεων.

 


 

FAQ:

 

1. Τι είναι διαφοροποιεί μεταξύ XYT με άλλο προμηθευτή;

- Επάγγελμα και αξιοπιστία.

Τα πλεονεκτήματά μας είναι πολλαπλάσιες διαθέσιμες τεχνολογίες, ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας, και αγαθό στη διαχείριση προγράμματος & αλυσιδών εφοδιασμού.

 

2. Είστε κατασκευαστής;
- Ναι. Θερμά υποδοχή για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας ανά πάσα στιγμή.

 

3. Πώς το XYT ελέγχει την ποιότητα;
- Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, ο λειτουργών εργαζόμενος μηχανών επιθεωρεί κάθε έναν ταξινομεί από μόνοι τους.
- Μετά από τελείωσε το πρώτο ολόκληρο μέρος, θα παρουσιάσει στο QA για την πλήρη επιθεώρηση.
- Πριν από την αποστολή, το QA θα επιθεωρήσει σύμφωνα με τα πρότυπα επιθεώρησης δειγματοληψίας του ISO για τη μαζική παραγωγή.

 

4. Πώς να εξετάσει το ποιοτικό πρόβλημα;

-Α. Με τους συνεργάτες μας εκτελούμε APQP στο πρώτο στάδιο σε κάθε πρόγραμμα.

-Β. Το εργοστάσιό μας πρέπει πλήρως να καταλάβει τις ποιοτικές ανησυχίες από τους πελάτες και να εφαρμόσει τις ποιοτικές απαιτήσεις προϊόντων & διαδικασίας.

-Γ. Οι ποιοτικοί επαγγελματίες μας που εκτελούν την επιθεώρηση περιπόλου στα εργοστάσιά μας.

Εκτελούμε τους τελικούς επιθεωρητές προτού να συσκευαστούν τα αγαθά.

-Δ. Έχουμε τους 3$ους επιθεωρητές κομμάτων που εκτελούν τους τελικούς λογιστικούς ελέγχους στα συσκευασμένα αγαθά πριν από την αποστολή από την Κίνα.

 

5. Πώς να χειριστεί παραπονιέται;
- Εάν συμβείτε οποιεσδήποτε καταγγελίες μετά από πήραν τα αγαθά, pls μας παρουσιάστε τις φωτογραφίες και σημεία λεπτομέρειας compliants, θα ελέγξουμε με το τμήμα παραγωγής και QC αναχωρεί. Αμέσως και δώστε την επίλυση της λύσης με 6 ώρες. Εάν νέα έκδοση ανάγκης, θα τακτοποιήσουμε τη νέα έκδοση επειγόντως και θα σας στείλουμε νέα αντικατάσταση με 5 ημέρες. Το Aidely θα επιβαρυνθεί όλο το κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

 

6. Επιθυμείτε να εξυπηρετήσετε τον πελάτη μόνο με τη μικρή διαταγή;

- Απολαμβάνουμε για να μεγαλώσουμε μαζί με όλους τους πελάτες μας ο, τιδήποτε μεγάλος ή μικρός. Η θέλησή σας γίνεται μεγαλύτερη και μεγαλύτερη για να είναι με μας.

 

7. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
- Κανονικός, 5-7 εργάσιμες ημέρες για το δείγμα. 12-30 εργάσιμες ημέρες για τη μαζική παραγωγή.
- Εάν οποιαδήποτε επείγοντα μέρη, μπορούμε να παρέχουμε την προνομιακή επεξεργασία και να ελέγξουμε το χρόνο παράδοσης όπως απαιτήσατε.

 

8. Ποια είναι τα πρότυπα της συσκευασίας;
- Το χωριστό πλαστικό κιβώτιο φουσκαλών ή το περικάλυμμα φυσαλίδων/το μαλλί μαργαριταριών, δεν κρατούν καμία γρατσουνιά και ζημία.

 

9. Μπορούμε να πάρουμε κάποιο δείγμα;
- Το δείγμα μπορεί να παρασχεθεί, οι πελάτες θα επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής. Το κόστος δειγμάτων θα είναι επιστροφή μετά από τη διαταγή η μαζική παραγωγή.

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

        Καθιερωμένο το 2006, XINYUATAI έχει βάλει πάντα την ποιότητα πρώτα. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα είναι ο κύριος λόγος ότι έχουμε μεγαλώσει γρήγορα.
       Έχουμε εξοπλίσει με τις υψηλός-προηγμένες μηχανές και εξοπλισμός υποστήριξης στο εργαστήριό μας, όπως CNC η μηχανή άλεσης/οριζόντια CNC CNC άξονα άλεσης machine/4 CNC άξονα άλεσης machine/5 μηχανή άλεσης machine/CNC Turing/η αλέθοντας μηχανή/η μηχανή περικοπών καλωδίων, είμαστε εξοπλισμένοι για να κατασκευάσουμε, να επιθεωρήσουμε, να συγκεντρώσουμε και να παραδώσουμε ουσιαστικά οποιοδήποτε τμήμα ακρίβειας που επιθυμείτε. Έχουμε περάσει τις δεκαετίες καθαρίζοντας το προηγμένο ποιοτικό σύστημά μας, το οποίο αρχίζει όταν λαμβάνουμε τις πρώτες ύλες και συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της ολόκληρης ζωής του προϊόντος σας.
        Οι κύριες υπηρεσίες καλύπτουν CNC τη στροφή, CNC την άλεση, EDM, σφραγίζοντας και κάμπτοντας, ρίψη ακρίβειας. Με επάνω από 10 έτη εμπειρίας στα μέρη μετάλλων και την τεχνολογία κατάστασης προόδου, έχουμε την εκτενείς εμπειρία και την πείρα στην ηλεκτρονική, τη οπτική επικοινωνία, τους αυτοκίνητους, αεροδιαστημικούς, βιομηχανικούς αισθητήρες, τις ιατρικές συσκευές, το μηχανικές συστατικό και τις βιομηχανίες αθλητικού εξοπλισμού.
      XINYUANTAI είναι προσπαθεί να είναι πλήρης-υπηρεσία, βασικός σφαιρικός συνεργάτης των πελατών μας, υπό τον όρο ότι τμήματα ποιοτικής ακρίβειας, θα επιτύχουμε με συνέπεια την αύξηση και την αποδοτικότητα πωλήσεων μέσω μιας πολύ καλά καταρτισμένης και εξουσιοδοτημένης ομάδας.
    Η αποστολή XINYUANTAI είναι ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα, πρωτοποριακός και καινοτόμος, και βιώσιμη διαχείριση, για να είμαστε ηθικός και καινοτόμος προμηθευτής των τμημάτων ακρίβειας, συνεταιρισμός με τους πελάτες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους, καθορίζοντας τα πρότυπα στη βιομηχανία, πιστεύουμε ότι είναι η ευθύνη μας να λάβουμε όλα τα μέτρα απαραίτητα να προστατεύσουν το περιβάλλον μας.
     Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να χτίσουμε τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με σας για το αμοιβαίο όφελος. Οι πελάτες από είναι παγκοσμίως θερμά ευπρόσδεκτοι να μας έρθουν σε επαφή με. Ευπρόσδεκτος εσείς για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας για την επιχείρησή σας!

XINYUANTAI TECHNOLOGY Co., Ltd. XINYUANTAI TECHNOLOGY Co., Ltd. XINYUANTAI TECHNOLOGY Co., Ltd. XINYUANTAI TECHNOLOGY Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~45

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας επεξεργασμένα στη μηχανή πρωτότυπο μέρη για τις πωλήσεις καλής ποιότητας επεξεργασμένα στη μηχανή πρωτότυπο μέρη για τις πωλήσεις καλής ποιότητας επεξεργασμένα στη μηχανή πρωτότυπο μέρη για τις πωλήσεις
συνιστώσες μούχλα ένεση

Κρύα δρομέων δύναμης πλαστική φόρμα τμημάτων εγχύσεων εργαλείων πλαστική για τη βιομηχανία

Φορμαρισμένη βάση φορμών μερών LKM Hasco DME εγχύσεων υψηλής ακρίβειας πλαστικό

Πρώτης ύλης φορμαρισμένα συνήθεια πλαστικά μέρη τμημάτων φορμών εγχύσεων πλαστικά

τμήματα του πλευρικού καουτσούκ

Συμπίεση καιρικών φορμαρισμένη αντίσταση λαστιχένια μερών που φορμάρει τη λαστιχένια σφραγίδα στολισμάτων

Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση λαστιχένια μέρη, βιομηχανικό λαστιχένιο δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο συνδετήρων

Σκόνης κάλυψης λαστιχένια προϊόντα Eco ακρίβειας μερών φυσητήρων φορμαρισμένα λάστιχο φιλικό

CNC Μέρη φρεζαρίσματος

Αυτόματη CNC άλεσης μερών αυτόματη μηχανών επεξεργασία μετάλλων φύλλων λαβών προσαρμοσμένη Jig

Υψηλή ταχύτητα 4 CNC άξονα μέρη άλεσης, ορείχαλκος που επεξεργάζονται 5 CNC άξονα στη μηχανή μέρη τόρνου

Μικρά CNC μέρη άλεσης, που προσαρμόζονται 6061 7075 CNC αργιλίου γυρίζοντας μέρη

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας εξαρτημάτων υψηλής ακριβείας προμηθευτής. Copyright © 2019 precisionmachined-parts.com. All Rights Reserved.